Soul Radio pobjednik 18. HGF demo festivala

Nakon dvadeset i jedne izlučne večeri u četrnaest hrvatskih gradova (Zagreb, Rijeka, Čakovec, Karlovac, Pazin, Županja, Zabok, Šibenik, Sisak, Osijek, Split, Zaprešić, Pula i Labin) te četiri večeri velikih finala u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, poznat je pobjednik 18. HGF demo festivala – karlovački soul funk blues sastav Soul Radio! Svojim nastupima u karlovačkoj Maloj sceni 15.03. te zagrebačkom Vintage Industrial Baru 06.05. mladi karlovčani su osvojili žiri i uvjerili ih da su trenutačno najbolji hrvatski demo sastav. Drugo mjesto su s istim brojem bodova podijelile grupe Scarlet Notes iz Zadra i zagrebački Kvar.

Soul Radio je, među brojnim nagradama, osvojio sudjelovanje na dva velika koncerta. U subotu, 31.05. će nastupiti u Zaboku (klub Regenerator) s grupama Let 3, S.A.R.S., Gretta, Saša 21, Mangora, Vikend-revolucija, Noxin, Svikud Idijoti i Empire Affaire. Nakon toga će 30.06. u zagrebačkom Vintage Industrial Baru svirati na koncertu zatvaranja 18. HGF demo festivala, gdje osim njih nastupaju i sastavi Mangora, Ministarstvo napada i Empire Affair.

Popis ostalih nagrada koje je osvojio Soul Radio, pogledajte ovdje:

1. Službeno digitalno izdavanje singla i/ili albuma za neku od hrvatskih diskografskih kuća
2. „Kamen temeljac“ u trajno vlasništvo kao sjećanje na velebnu pobjedu
3. Dvogodišnje besplatno članstvo u Hrvatskoj glazbenoj uniji
4. Nastup na rock festivalu „Velika rock eksplozija #7“ u listopadu 2014.
5. Snimanje singla u tonskom studiju Carmen u Oroslavju
6. Snimanje videospota
7. Turneja po hrvatskim rock klubovima
8. Godišnje medijsko pokroviteljstvo glazbenog portala Mixer.hr
9. Poklon bon za kupnju glazbene opreme u Mega Muzici

Poslušajte kako zvuče tri prvoplasirana benda 18. HGF demo festivala:
Soul Radio
Kvar
Scarlet Notes

Kako je bilo na četvrtoj finalnoj večeri, održanoj u utorak, 27.5., u Vintage Industrial Baru, kad su nastupili Goatfish, Hysteria, Kvar i Breech Deenover pogledajte na sljedećim linkovima:

Goatfish
Hysteria
Breech Deenover