Mr.Albino otvorili drugu sezonu HGF Sessionsa u Hard Placeu

Pobjednici 19. sezone HGF Demo Festivala, zagrebački outlaw rockeri, Mr.Albino, otvorili su jučer drugu sezonu programa HGF Sessions u zagrebačkom klubu Hard Place.

Uz Mr.Albino na pozornici Hard Placea nastupili su i njihovi gosti – akustični grungeri Phaneron i punk rockeri Hren. Oba benda sjajno su zagrijali atmosferu za nastup Mr.Albina koji su i ovaj puta žestokom svirkom potvrdili status pobjednika HGF-a.

Od pobjede na HGF-u, Mr.Albino nalaze se na festivalskoj turneji koja se nastavlja već ovoga vikenda na Bedem Festu u Nikšiću.

mralbino-musicshopDan prije dečke iz Mr.Albina mučile su slatke brige. Morali su izabrati opremu u vrijednosti od 20.000 kuna koju su kao jednu od nagrada osvojili na HGF-u.

Nagradu Žuje i Euromusic Agencya, izabrali su u Music Centru u Zagorskoj 60 u Zagrebu, jednoj od pet poslovnica ove tvrtke u Hrvatskoj. Uz predstavnika Ožujskog, Gorana Radišu, dečkima se u izboru pridružio Robert Modlic (Euromusic).

Euro Music Agency jedna je od vodećih tvrtki koja se već više od 20 godina bavi prodajom glazbenih instrumenata najboljih svjetskih proizvođača, među kojima su Roland, Boss, DW, Sonor, Zildjian, Laney, ESP, Godin, D’Addario, Remo, Evans, Stagg, Audio-technica, Dunlop … i mnogi drugi. Kompletan asortiman proizvoda, koji će zadovoljiti potrebe i početnika i profesionalaca, dostupan je i putem web shopa uz prihvatljive cijene i gratis dostavu.

Euro Music Agency konstantno daje support mladim bendovima, kroz popuste i sponzorstva.