Završna finalna večer 18. HGF-a i proglašenje pobjednika

Četvrta i završna finalna večer 18. HGF demo festivala održat će se u utorak, 27.5.2014. u Vintage Industrial Baru u Zagrebu, a nastupit će pet novih finalista ovogodišnjeg festivala. To su zagrebački akustični rockeri Goatfish (pobjednici izlučne večeri 27.3. u Hard Placeu), alternativi pop rock sastav Hysteria iz Osijeka (pobjednici izlučne večeri 18.3. u osiječkom klubu Epic), zagrebački ska punk bend Kvar (pobjednici izlučne večeri Radio Studenta, 26.4. u klubu Route 66), Breech Deenover, hc metal hip-hoperi iz Labina (pobjednici Gitarijade Pula, 2.5.) te riječka punk rock grupa Krešo i kisele kiše (pobjednici ovogodišnjeg HR demo kluba, Tvornica, 14.5.).

Nakon koncerta će se održati svečano proglašenje pobjednika 18. HGF demo festivala, koji će svirati na velikim koncertima u Zaboku 31.5. (S.A.R.S., Let 3, Gretta, Empire Affair(UK), Saša 21, Mangora, Vikend-revolucija, Svikud idijoti…) i Vintage Industrial Baru 3.6. te uz to osvojiti i brojne vrijedne nagrade:

1. Službeno digitalno izdavanje singla i/ili albuma za neku od hrvatskih diskografskih kuća
2. „Kamen temeljac“ u trajno vlasništvo kao sjećanje na velebnu pobjedu
3. Dvogodišnje besplatno članstvo u Hrvatskoj glazbenoj uniji
4. Nastup na rock festivalu „Velika rock eksplozija #7“ u listopadu 2014.
5. Snimanje singla u tonskom studiju Carmen u Oroslavju
6. Snimanje videospota
7. Objavljivanje pjesme na CD kompilaciji “HGF 18 – FINALISTI”
8. Turneja po hrvatskim rock klubovima
9. Godišnje medijsko pokroviteljstvo glazbenog portala Mixer.hr
10. Poklon bon za kupnju glazbene opreme u Mega Muzici

Kako je bilo na trećoj finalnoj večeri, održanoj u utorak, 20.5., u “Vintage Industrial Baru”, kad su nastupili F5, Scarlet Notes, Rolin Humes, Film Noir i Sebastian Doe pogledajte ovdje.

Ulaz na sva HGF finala je besplatan!
Dođite, uživajte u svježoj hrvatskoj glazbi i podržite domaću demo scenu!