Seed Holden pobjednik je prve kantautorske večeri 19.HGF Demo Festivala

Nakon prve dvije natjecateljske večeri 19.HGF Demo Festivala, nakon kojih smo dobili tri polufinalista, Human, Time Decay i Polarity Of Life, jučer je u Pivani održana prva kantautorska večer, na kojoj su nastupili TOUGHRA VEDRAN IVOREK, ŽELJKO TOTH i SEED HOLDEN. Podsjećamo da će ove godine HGF po prvi puta proglasiti najboljeg izvođača u kategoriji – Kantautor.

“Seed Holden djeluje u više varijanti – solo, duo i kao bend. Evo danas se potrefilo da smo nastupili kao duo. Sa mnom je večeras nastupio Gregor Cvijetić na klavijaturama. Drago mi je da postoji prilika da se neafirmirani izvođači negdje predstave…što znači da ipak postoji kanala, od medija do nekih takvih festivala, gdje mi možemo pokazati ono što znamo i što radimo. Planovi Seed Holdena su ubuduće izbaciti kakav EP ili album, dok je prije tri dana objavljen spot za prvi singl “Catch The Smoke”.” rekao je Ljudevit Ivić aka Seed Holden, pobjednik prve HGF kantautorske večeri.

HGF Demo Festival nastavlja se već danas,25.03., u zagrebačkom Hard Placeu gdje će nastupiti  THE LATE, ROBIJA HRVATAŠLAGVORT NA KRAJU, OTKAZNI RO(c)K i BREAKDOWN, a u petak HGF putuje u Županju u MKCgdje u konkurenciji nastupaju REVOLUŠNHYSTERIADAS RAGERESETGARAGE IN JULY i BOROVSKI ŠTAKORI.