Scarlet Notes završili UK turneju

Alter pop-rock trojka iz Zadra Scarlet Notes, prošlogodišnji finalisti HGF-a vratili su se sa uspješne mini turneje po jugu Velike Britanije. Tri klupske svirke i live nastup na britanskom AIR 107.2 radiju pokazali su da hrvatska scena ima što pokazati i izvan granica Hrvatske. Oduševljenje domaćina izvedbom Scarlet Notesa osiguralo je ovom sjajnom bendu i buduće svirke na Otoku.

Scarlet Notes su nastupili sa svojim “engleskim setom”, a jedina pjesma otpjevana na hrvatskom bio je novi singl za koji je za vrijeme turneje sniman video spot, kojim će bend uskoro najaviti svoj album prvijenac.

“U Engleskoj nam je bilo odlično. Prije puta smo bili malo skeptični kako će sve odigrati, ali na kraju su svirke prošle daleko iznad naših očekivanja. Bili smo jako dobro prihvaćeni od publike, reakcije na naše pjesme su bile pozitivne. Vratili smo se doma zadovoljni i puni dojmova. Sve u svemu, odlično iskustvo i nadamo se da će se uskoro ponoviti.” kaže Zrna Zuber, prevačica i basistica benda.

Turneja je rezultat suradnje HGF Demo Festivala i MBM Managementa iz Velike Britanije i prva je to svirka jednog od finalista HGF-a u Europi, a suradnja će se nastaviti već u travnju kada na izlučne večeri 19.HGF-a stiže, kao gost-headliner, jedan bend iz Engleske. Više detalja slijedi uskoro!
https://www.facebook.com/notes.scarlet