Poznati su finalisti 19.HGF Demo Festivala

Završeno je on-line glasovanje za izbor finalista 19.HGF Demo Festivala. U finale idu Das Rage (Vukovar), Mr.Albino (Zagreb), Epilog (Zadar), Meant To Be (Umag) i Wind Stain (Čakovec)!

U nedjelju 10.svibnja završeno je on-line glasovanje u kojemu je više od 4500 glasača, članova Hrvatske glazbene Unije, predstavnika medija, izvođača u konkurenciji i ljudi iz struke, biralo pet finalista 19.sezone HGF Demo Festivala koji će nastupiti 5.lipnja u Zaboku na velikom finalu u okviru dvodnevnog HGF Zabok Open Air koncerta. Između više od 150 prijavljenih izvođača, tijekom 27 izlučnih večeri održanih u svim krajevima Hrvatske, izabrano je 39 polufinalista između kojih su, po prvi puta ove godine, putem posebne HGF on-line aplikacije izabrani finalisti.

Finalisti su:
Das Rage (Vukovar) – 
Wind Stain (Čakovec) – 
Meant To Be (Umag) – 
Mr.Albino (Zagreb) – 
Epilog (Zadar)

Svi ostali polufinalisti imaju još jednu šansu da uđu u veliko finale, a tko će to biti odlučit će publika putem Žujine Facebook aplikacije koja će uskoro biti aktivna za glasovanje.

19. sezona HGF Demo Festivala već je ranije iznjedrila jednog pobjednika, najboljeg izvođača u kategoriji – ‘kantautor’. Posebno se priznanje u ovoj kategoriji na HGF-u dodjeljuje po prvi puta a ono ide u ruke Vladimira Kuzmana iz Buja.

Sve polufinaliste 19.sezone HGF Demo Festivala možete poslušati na linku https://soundcloud.com/hgfdemofestival/sets/19-hgf-demo-festival.
Budite uz HGF i pratite dešavanja na http://hgf-zabok.net ilihttps://www.facebook.com/hgf.zabok