Pobjednik HGF Demo Festivala zasvirat će i na Rock Marinfestu 2015.

Rock Marinfest je humanitarni rock festival, nazvan po tragično preminulom gitaristu Marinu Pokrovcu. Nastavljajući tradiciju Aveta prošlosti, koncerta održanog 2006., koji je okupio niz vinkovačkih glazbenika i Marinovih prijatelja. Rock Marinfest se 2015. održava osmi put. Na festivalu će nastupiti bendovi iz cijele Hrvatske, a cjelokupan prihod namijenjen je Udruzi osoba s invaliditetom Bubamara.

Broj posjetitelja Rock Marinfesta raste iz godine u godinu, a festival je postao zaštitni znak grada Vinkovci i s razlogom se smatra jednim od najboljih festivala istočne Hrvatske.

Do sada su na festivalu nastupili: Adastra, Alogia, Atheist Rap, Borovski štakori, Cinkuši, Electric Žare, Elemental, Gorilla MPA, Grupa tvog života, Gustafi, Gužva u 16-ercu, Hard Time, Hladno pivo, Kandžija i Gole žene, Vatra, Kawasaki 3p, Lil Bear, Make You Bleed, Markiz, Mlinski kamen, Neću žvake oću kusur, Nepopravljivi, Opća opasnost, Pogreb X, Punčke, Radost!, Sheitans, Shorty, Septica, Six pack, Superoperater, TBF, the Karambol, The Rock Flock, Super s karamelom, Thee Knuckleheads, Van programa, Zadruga, Brkovi, Radio Luxemburg, Luxus Lord, Let 3, Lollobrigida, Jonathan i Gretta.

Čast i zadovoljstvo da nastupi na Rock Marinfestu imat će i ovogodišnji pobjednik HGF Demo Festivala. Biti će to osmi festival u Hrvatskoj i regiji koji će ugostiti najbolji demo bend u 2015. godini. Osim na festivalima pobjednik HGF-a zasvirat će i u Švedskoj i Velikoj Britaniji, a nagrada glavnog pokrovitelja, Ožujskog piva, voucher u vrijednosti od 20.000 kuna za kupnju opreme kod EuromusicAgency, pomoći će da se bend opremi za nastupe na velikim pozornicama. Detalje natječaja za prijavu na 19.HGF Demo Festival pogledajte ovdje.

http://rockmarinfest.com/
https://www.facebook.com/Rock.Marinfest