Pobjednik 19.HGF-a zasvirat će u glazbenom programu 16. Pannonian Challenge festivala

Fondu nagrada 19.izdanja HGF Demo Festivala dodan je i nastup pobjednika na šesnaestom Pannonian Challenge festivalu.

Šesnaesti Pannonian Challenge festival se održava na prostoru od 25 000 m2 na lijevoj obali rijeke Drave uz najljepši grad na svijetu Osijek u prekrasnom prirodnom okruženju u razdoblju od 19. do 23. kolovoza 2015. Prilika za upoznati ljude iz cijelog svijeta različitih godina, povijesti, nacionalnosti, životnih stilova i glazbenog ukusa koju ne smijete propustiti.

Glazbeni se program po prvi puta održava na tri pozornice na kojem će nastupiti i pobjednik ovogodišnjeg HGF Demo Festivala. 

Svaku večer nakon sportskih vratolomija od 21 sat do duboko u noć sprema se vrhunski glazbeni program. Na glavnoj pozornici i elektronskoj potvrđen je nastup izvođača Urban & 4, Sassja, Eddy Ramich, Gru, SevdahBABY, Jonathan  i Vanillaz… Line Up koji se na stranici redovito „osvježava” sastavljen je od ponajboljih glazbenika u regiji i Europi odgovorit će na pitanje zašto će Vam ove godine Panonnian pružiti nezaboravno festivalsko iskustvo.

Detalji o događaju, profili natjecatelja, novosti o izvođačima, društvene mediji i svi korisni savjeti vezani uz smještaj i dolazak u Osijek nalaze se na novoj stranici na adresi www.pannonian.hr.