Novi singl pobjednika 17.HGF-a: MANGORA – ‘Seksualna rekreacija’

Mladi zagrebački funky groove sastav Mangora, pobjednik prošlogodišnjeg HGF demo festivala te drugoplasirani s prvog HR demo kluba, objavio je svoj drugi singl imenom “Seksualna rekreacija”. Riječ je o modernoj pjesmi intrigantnog naslova iz koje pršti žestok, nabrijan i melodičan funk s ciljem oslobađanja od stresa. „Seksualna rekreacija“ ima i edukativan karakter jer nam donosi brojne statističke podatke: stopu porasta seksualne rekreacije izvan bračne zajednice, postotak muškaraca koji pate od preuranjene ejakulacije, broj žena koje imaju živčane tegobe koje nastaju kao posljedica te preuranjene ejakulacije, koliki postotak muškaraca prepoznaje žensko glumljenje klimaksa tijekom seksualne rekreacije… Istovremeno pjesma daje jednostavnu ali moćnu poruku: svima nama je potrebna rekreacija. U suprotnom, dolazi do frustracije, raznih oblika manipulacije i, ono najgore – depopulacije.

Zato, neka nam je svima što više „Seksualne rekreacije“. Seks, a uz to i rekreacija, preporučuje se svim punoljetnim uzrastima u skladu s Obiteljskim zakonom RH, nije potrebna nikakva konzultacija s vašim liječnikom, samo volja i voljni pristanak. Singl je snimljen u „Hard Work“ studiju u Požegi, produkciju i miks potpisuje Damjan Pirović, a mastering Ante Akrap.

Prvo binsko uprizorenje “Seksualne rekreacije” dogodit će se u petak, 31.01. u KURC-u (Kulturno umjetnički radijski centar) u sklopu emisije MRK (Mali radijski koncert) na Radio Kantini, s početkom u 20:00 sati. Tom prigodom će Mangora odsvirati radijski koncert, koji u cijelosti možete poslušati OVDJE.