Novi polufinalisti 19.HGF-a su The Late i Breakdown!

Breakdown!
Breakdown!

Četvrta natjecateljska večer 19.sezone HGF Demo Festivala, održana u srijedu, 25.03., u zagrebačkom klubu Hard Place, donijela nam je još dva polufinalista. U konkurenciji u kojoj su nastupili bendovi ŠLAGVORT NA KRAJU, OTKAZNI RO(C)K , THE LATE, BREAKDOWN! i ROBIJA HRVATA pobijedili su The Late i Breakdown!.

“Konkurencija je zaista bila jaka i svaki bend nam se svidio, bez imalo laži. Meni najtopliji i najbolji nastup s našim i drugim bendovima. Mislimo da su svi bendovi dali sve od sebe i naravno, drago nam je da je žiri odabrao baš nas. U međuvremenu završavamo album i nadamo se da će nam on otvoriti vrata za daljnje nastupe. Možete nas poslušati i podržati još jednom u Hard Placeu na 2nd BIGGEST LITTLE ROCK FESTIVALU u petak, 16.travnja.”  Bruno Vrgoč i Alen Vranić, BREAKDOWN!

https://www.facebook.com/brejkdaun

The Late
The Late

“Bio je izniman užitak svirati pred publikom jer nas je dosta ljudi došlo podržati i zahvalni smo im što nas vjerno prate na većini nastupa. Također mi je drago da su žiri i drugi bendovi prepoznali našu kvalitetu i bit će nam užitak nastupiti u daljnjem natjecanju.

Do tada nastavljamo raditi na novim pjesmama i nadamo se da će i drugi prepoznati našu ideju i našu glazbu.”

Luka Renić, THE LATE