LORD BISHOP ROCKS po drugi puta u Hrvatskoj organizira svoj natjecaj YOU ARE GOING TO THE UK WITH THE LORD

Fenomenalni LORD BISHOP ROCKS po drugi puta u Hrvatskoj organizira svoj natječaj YOU ARE GOING TO THE UK WITH THE LORD. Ovaj puta, u suradnji sa HGF-om, 6 bandova će se u dva dana natjecati u Hard Placeu za Englesku turneju u rujnu 2016-te godine!

Obrazac za prijavu je na ovom linku, a tim iz diskografske kuće Dirty Earth records, na čelu sa Lord Bishopom izabrat će 6 finalista koji će nastupati u Hard Place-u u utorak i srijedu 6.i7. listopada 2015.

Pobjednika će izabrati žiri i publika na koncertima u klubu Hard Place i on odlazi na turneju u “domovinu rock’n’roll-a” sljedeće godine sa Lord Bishop Rocks bandom.

Kako je Lord Bishop , dvometarski i 120-kilogramski crni rocker, dobar poznanik zagrebačke publike (jer smo ga već nekoliko puta slušali u našem gradu uključujući i sjajni nastup na Rokaj festu), tako će i ovom prilikom u srijedu zasvirati sasvojim bandom LORD BISHOP ROCKS, a u utorak će gosti koncerta biti CUNNING MANTRAP iz Njemačke. LORD BISHOP ROCKS show koji je mješavina Hendrixa, Living Colour i James Browna preliven sa litrom Jack Danielsa (koju Lord Bishop obavezno isprazni tijekom svog nastupa) i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ova trojka godišnje odsvira preko 150 koncetata i jedan su od najzaposlenijih bandova u Europi.

Pozivamo bandove da se prijave, a publiku da dođu uživati u dva dana sjajnog rock’n’roll-a i da pomognu nekome svojim glasom da osvoji ovu sjajnu nagradu.