Lika Kolorado – Promocija sjajnog albuma prvijenca u zagrebačkom KSET-u

Lika Kolorado, zagrebačka indie rock četvorka neobičnog imena kroz dvije godine od svog prvog istupa na glazbenu scenu stekla je status perspektivnog benda sa sjajnom budućnošću!

Na glazbenu scenu ušuljali su se tiho, o njihovim energičnim nastupima i odličnim singlovima govorilo se sve glasnije, da bi početkom veljače Lika Kolorado „zaurlala“ svojim fantastičnim debitantskim studijskim izdanjem.

Album „Smiješ zaurlat“, objavljen 02. veljače u nakladi Aquarius Records/Classic Records, osvojio je i publiku i glazbenu kritiku koja mu jednostavno ne nalazi manu. Singlovima “Kralj”, “Smiješ zaurlat”, “Sigurno” i “Samuraj” dobili su nas na prvu, a cijela slika  zaokružena je s još šest kratkih umjetničkih skica koje vibriraju u svojoj živosti i emociji. Da se radi o intrigantnom glazbenom prvijencu postalo je jasno i kada su krenule usporedbe s najboljim izdanjima Ramireza, PipsChip&Videoclipsa, pa i svjetskih velikana poput Editorsa i The Nationala.

Kako ne biste propustili budućnost u nastajanju i na vrijeme otkrili ovaj odličan zagrebački bend, Lika Kolorado spremna je testirati svoj prvijenac pred publikom u kultnom studentskom klubu. Promocija albuma prvijenca Like Kolorado će se održati već sljedeći petak, 9. ožujka, u zagrebačkom klubu KSET!

Ulaznice po cijeni od 20 kuna u pretprodaji mogu se nabaviti u KSET-u i Dirty Old Empireu, dok će na dan koncerta cijena ulaznice biti 30 kuna.

Lika Kolorado su Ana Jelić (bas), Filip Riđički (vokal), Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubanj).