INTRO – radionica o autorskom pravu za mlade glazbenike vol. 3

Nova radionica iz serijala INTRO, namijenjena mladim glazbenicima i autorima, održat će se u zagrebačkom klubu Spunk, u četvrtak, 13. ožujka u 19:30 sati.

Intro – radionice o autorskom pravu za mlade glazbenike namijenjene su upoznavanju mladih autora i bendova s radom društva za kolektivno ostvarivanje autorskih prava. Mladi skladatelji, tekstopisci, aranžeri, glazbenici, snimatelji i producenti, kroz praktične primjere „od sobe do stagea“, moći će saznati sve o načinima zaštite svojih djela, ostvarivanju autorske naknade kroz javna emitiranja i izvođenja te važnosti poštivanja autorskih prava.

Osim djelatnika HDS ZAMP-a, na radionici će sudjelovati Siniša Bizović kao predstavnik HGF demo festivala te Ivan Dečak iz grupe Vatra koji će ponuditi vlastito iskustvo s ostvarivanjem autorskih prava i naknada.

Radionice su besplatne – pozivaju se svi mladi ljudi koji su tek zakoračili u glazbene vode, kao i oni nešto stariji i iskusniji da utvrde gradivo i saznaju nešto novo. Više o radionicama dostupno je na www.zamp.hr i www.hgf-zabok.net.