Hard Time, Zadruga i Mr.Albino na otvaranju 20.sezone HGF-a

“Pogledaš unazad i ne možeš vjerovati da je prošlo već 25 godina od kada si sa par frendova napravio rock’n’roll band. Iza su ostale neke pjesme, kilometri ceste, nebrojeni koncerti, spotovi, nagrade, albumi…a sve je prošlo u trenu i Hard Time je još tu. Isto tako se sjećam odlazaka u Zabok na početke HGF-a pa ni tu ne mogu vjerovati da je prošlo 20 godina i toliko dobrih bandova. Obljetnice su uvijek vesele, pa se nadam da će tako biti i ove naše dvije uz koje će se HGF i Hard Time nekoliko puta proveseliti zajedno. Siguran sam da dobre svirke neće nedostajati. Želimo HGF-u još puno godina, a Hard Time će se potruditi ostati tu barem jednako toliko kao i najbolji demo festival u Hrvatskoj.” Gordan Penava Pišta – Hard Time

Hard Time koji, kao i Zadruga, ove godine slave 25-tu godišnjicu, zasvirat će nakon press konferencije povodom početka jubilarne, dvadesete, sezona HGF Demo festivala, koja će se održati ove srijede, 3.veljače sa početkom u 20 sati, u zagrebačkoj Pivani, Ilica 222.

Na press konferenciji, koju će moderirati Gordan Penava Pišta, govoriti će voditeljica korporativnih komunikacija Zagrebačke pivovare Tina Puhalo, koja će predstaviti nastavak suradnje Zagrebačke pivovare i HGF-a.

Dubravko Jagatić, novinar, glazbeni kritičar i dobitnik HGF nagrade 2010., predstavit će novosti u radu žirija na ovogodišnjem finalu, a frontman Zadruge Krešimir Končevski osvrnut će se na 25 godina svoga benda i završnu večer HGF-a.

Direktor HGF-a Goran Vrgoč, predstaviti će ovogodišnji koncept HGF-a i otvoriti natječaj za prijavu bendova.

Nakon press konferencije slijedi koncert prošlogodišnjih pobjednika HGF-a, zagrebačkog benda, Mr.Albino. Nakon njih nastupaju Hard Time i Zadruga!

Ulaz na koncert je slobodan!