Ha|Ge|eF objavljuje datume završnih događanja 22.sezone

Jedan od najdugovječnijih festivala nove glazbe u regiji objavio je datume završnih događanja kojima će zaključiti 22. sezonu.

22. HaGeeF započinje 18. i 19. svibnja programom HGF Zagorje Supra Omnia. Godišnji je to pregled glazbenih sastava, glazbenika, umjetnika i DJ-eva s područja Krapinsko-zagorske županije, koji je prvi puta održan 1999. godine. Program će se održati na čak tri lokacije – u ZCUK Regenerator, na Ljetnoj pozornici Polanović i u Parku Milana Prpića. Interesantno je spomenuti da će u okviru programa biti predstavljen i projekt budućeg kompleksa objekata kulturnog centra Re-Generator koji će se nalaziti na cijeloj površini platoa na kojem se sada nalazi ZCUK Regenerator, a koji će činiti njegov sastavni dio. Zainteresirani umjetnici koji žele učestvovati u programu HGF Zagorje Supra Omnia mogu se prijaviti do 1.svibnja, porukom u inbox Facebook stranice HaGeeF-a.

Finale ovogodišnjeg HaGeeF-a održat će se u srijedu 30. svibnja u ZCUK Regenerator. Na drugoj će lokaciji, Ljetnoj pozornici Polanović, istoga dana biti održan program HGF Classic. Organizatori festivala za obje su lokacije, osim bendova u konkurenciji, ‘pripremili’ i sjajne headlinere čija će imena biti objavljena uskoro.

U četvrtak 31. svibnja na Ljetnoj pozornici Polanović održat će se program pod nazivom World Stage, a u petak 1. lipnja u ZCUK Regenerator na svečanoj dodjeli ovogodišnjih nagrada, uz prošlogodišnjeg pobjednika – zagrebački bend Lika Kolorado, zasvirat će ovogodišnji pobjednici uz headlinera iznenađenja.


Lika Kolorado – Pobjednici 21.HaGeeF-a

Svi bendovi koji se još nisu prijavili na 22.HaGeeF mogu do 1.svibnja kreirati svoj profil u GigPin aplikaciji na http://gigpin.com/ i kroz aplikaciju prijaviti se na natjecanje. Tekst natječaja možete pogledati na linku http://hgf-zabok.net/hageef-natjecaj-2018/.

Pobjednik 22. HaGeeF-a osvaja:

Statuetu „Ha|Ge|eF – Kamen temeljac“
Objavu EP/LP albuma
Godišnju Ha|Ge|eF PR podršku u suradnji sa agencijom Polak Media
GigPin account + press & ponudu za nastup prema GigPin klubovima u Europi
Nastupe na hrvatskim i regionalnim festivalima

HGF Demo Festival realizira se u suradnji i suorganizaciji s Udrugom Slobodan ulaz, Udrugom Regenerator, Udrugom Mraz i glazbenim portalom MIXER.HR.

POKROVITELJI

Pokrovitelji: Grad Zabok, TZP Srce Zagorja, Krapinsko-zagorska županija, HDS ZAMP

Medijski pokrovitelji: CMC TV, Zagorski list, www.zagorje.com, MIXER.HR

Partneri: Hrvatska Glazbena Unija, GigPin|Smart Gig Booking App, Studiefrämjandet (Švedska), Lechlade Music Festival (UK), MBM Management (UK), NA Music (UK), RockLive Festival | Udruga RockLive, Ferragosto JAM | K.L.U.B. Dostava Zvuka, Hoomstock, Biggest Little Rock Festival – Hard Place, Bedem Fest-Nikšić, Audikor – najam ozvučenja i rasvjete

Ha|Ge|eF pratite na:

http://hgf-zabok.net/
https://web.facebook.com/hgf.zabok/