Cut The Cord, Meant To Be i Syleth novi su polufinalisti 19.HGF-a

Cut The Cord & Meant To Be nakon proglašenja pobjednika
Cut The Cord & Meant To Be nakon proglašenja pobjednika

Nakon dvije natjecateljske večeri u Rijeci, održane u Klub.-u 9. i 10.travnja, polufinalni lineup bandova povećen je za tri izvođača. U dva dana publici i žiriju predstavilo se devet bendova.

Prva natjecateljska večer donijela nam je žestoku svirku svih bendova u konkurenciji. Nastupili su SILLYCONS, MEANT TO BE, PAUK i CUT THE CORD.

Prema glasovima publike tijesnu je pobjedu odnijela opatijsko/riječka hardcore mašina – Cut The Cord, kojima su svoj glas za pobjedu dali i predstavnici bendova u konkurenciji. Žiri je odlučio da uz njih ide dalje i sjajni metalcore band iz Umaga – Meant To Be.

https://www.facebook.com/cut.cord
https://www.facebook.com/meanttobeMTB

Foto galerija by Sara Vrgoč

“Znaci prosli smo! :)  Veni Vidi Vici, kao i naziv naseg prvog singla, dosli smo u goste, na prvi koncert u Rijeci, prvi puta pred žirijem i nije nam bilo svejedno ali od trenutka kada smo krenuli sa prvom pjesmom, zahvaljujuci i publici, sve je bilo nekako lakse i ispalo je fenomenalno. Na kraju dana bilo je najbitnije proci jer nismo se prijavili da bi izgubili!” Alen Hodović, Meant To Be

Syleth
Syleth

Na drugoj natjecateljskoj večeri, u kojoj su nastupili Šum, Syleth, Svinjsko Korito, Limunova pita i Pleteri, odluka o pobjedniku donesena je jednoglasno. Žiri, publika, bendovi međusobno i predstavnici Klub.-a odlučili su da dalje ide riječki bend Syleth. Syleth će ove godine, u vlastitoj produkciji, objaviti i svoj prvi album “More Than 60 Lies”.

https://www.facebook.com/syleth

Foto galerija by Sara Vrgoč