Slušajte Zebas na digitalnim platformama

foto: Marko Plečko

Pobjednici ovogodišnjeg HGF-a, zagrebački bend Zebas, predstavlja do sada objavljene singlove na digitalnim platformama.

► Deezer
► Spotify
► Apple Music
► YouTubeMusic

Zagrebački bend Zebas predstavlja se novim zvukom, koji opisuju kao sinergiju indie rocka, popa i funka s utjecajima dancea. Ova skupina glazbenih romantičara predstavlja živi organizam koji se iz dana u dan razvija i mijenja oblike. Bend konstantno radi na novim materijalima i priprema se za koncertnu sezonu jednom kad ove virusne nedaće prođu.

Od siječnja ove godine, Zebas su predstavili tri singla, “U obilasku”“Možda već sutra” i “Nastavi plivati”, koji su već našli svoje mjesto na radio stanicama. Singlove su popratili i zanimljivim video spotovima

Tekstovi i glazba Luke Zebe, pjevača i gitarista, te vibrantna glazbena forma u čijem stvaranju zajednički sudjeluje cijeli bend – Matej Zeba – gitara, Matej Emer – bas, Roman Kovacs – bubnjevi i Jakob Filić – klavijature, vode nas ljubavnim putovanjima, osobnim traženjima i društvenim razmatranjima na nepretenciozan način – od plesnih ritmova do suvremenih balada u kompaktnoj formi za moderno vrijeme. Zebas vas zovu da se odvažite i putujete s njima.

Za kraj godine Zebas pripremaju i četvrti singl nakon kojeg sljedi objava prvog EP-a.