Mosin Nagant, karlovački je autorski pop/funk/rock/etno bend koji već nešto više od tri godine korak po korak osvaja scenu.

Od prvih nastupa u Karlovcu, zaredale su se svirke po festivalima od Čakovca do Rijeke. Peteročlana ekipa koju čine Srđan Martinović (gitara/vokal), Slaven Mačešić (bubnjevi), Mariela Mateša (vocal), Saša Višnić (sax) i Krešimir Mateša (bas), polako priprema svoj demo album i kao napeta puška iščekuju novi nastup pred zagrebačkom publikom.

https://www.facebook.com/mosinnagantkarlovac

Na stageu ove srijede pridružit će im se još jedan zagrebački kantautor u našem HGF nizu – Igor Agejev, tekstopisac albuma prvijenca grupe Flyer i sjajni bariton baške klape Zvonimir. Glas koji se pronio ulicama Zagreba, hrvatske obale, Italije te nekih festivala privremeni je dom našao na Krku da bi se prije nekoliko mjeseci vratio zagrebačkoj publici.

Za Igora već kažu da je „kantautor toplog srca i nevjerojatno moćnog glasa, koji svojom prilagodljivošću situaciji i pozitivnom energijom oduševljava publiku“ stoga ne propustite to zadovoljstvo ovu srijedu, 17.veljače u toploj atmosferi Pivane.

https://www.facebook.com/igor.agejev?fref=ts

Ulaz je slobodan! Startamo točno u 20:30H!