Nova sezona jednog od najdugovječnijih demo festivala u Hrvatskoj startala je u petak, 23.siječnja velikim partyem i nastavlja se u istom tonu stvarajući novu tradiciju dobrih zabava svakog utorka i srijede na dvije lokacije, novoj i urbanoj Pivani te u gostima kod „dobrog duha rock’n’rolla“ u HARD PLACE-u.

Srijeda, 04.veljače obilježava start HGF Session večeri u Hard Placeu i zeleno svjetlo za žestoko dobar provod. Kumovi ovom događaju bit će Rock Sirena (ZG) i Pis Maca (SK).

Rock Sirena je četveročlana rock’n’roll zabava nastala kao i svaki pošteni rock’n’roll bend u rock’n’roll birtiji. Od siječnja 2012., bend radi na svojem zvuku i lišavanju svijeta zlog neprijatelja – etanola. Nakon snimanja tri pjesme, uključujući „ljubavno-blagdansku“ pjesmu “Samo jedan dan je Uskrs”, bend radi drastičan zaokret i pali distorziju. Donedavno je u studiju snimio EP naziva “Puki Horor Divote” koji će izaći u prvom tromjesečju 2015., a sadrži wannabe hit melodije poput “Tour de Birtija” i “Cesta me Vodi”. Kako bend poručuje: masna gitara, žestok vokal i snažna ritam sekcija izbit će klimave zube iz vaših usta i tjerati vas da popijete još jedno pivo i zapjevate uz melodične refrene i zaplešete u rock’n’roll ritmu po uzoru na AC/DC i Motorhead.

Iz Siska im se pridružuju braća po distorziji. Pis maca, četveročlani sisački bend koji postoji već dvije godine, publici se već dokazao na Moto-susretima 2014. godine u Sisku gdje su bili predgrupa Vatri te nastupom na čakovečkom Opening Contestu gdje su u konkurenciji 9 bendova dogurali do finalne večeri i osvojili snimanje pjesme u studiju Mack Production. Sviraju autorski hard-rock s primjesom punka i, bez obzira što će bubnjara Mirka zamjenit siščanima jako dobro poznat kolega Matej Smiljanić iz Rolin Humesa, garantiraju hard večer u Hard Placeu.