15 Apr
HGF Sessions #23: SANSARA (UK) + MEANT TO BE (CRO)
  • Hard Place, Ulica Hrvatske Bratske Zajednice, Zagreb, Hrvatska
  • 21:30
FB EVENT

hs#23slide

2nd Biggest Little Rock Festival & HGF Demo Festival presents:
HGF Sessions #23: SANSARA (UK) + MEANT TO BE (CRO)
HARD PLACE – ZAGREB
15/04 21H
UPAD FREE

Nulti dan drugog Biggest Little Rock Festivala, u suradnji sa HGF Demo Festivalom, u srijedu 15.04., predstavlja žestoki rock/metal bend Sansara iz Bournemoutha u Velikoj Britaniji. Podršku će im dati domaće snage – sjajni Meant To Be iz Umaga!

Sansara ovom svirkom započinje mini HR turneju na kojoj će nastupiti kao gost na izlučnim večerima 19.sezone HGF Demo Festivala. Tako će 16.04. svirati u sisačkom SKWHAT-u, 17.04. u Podroomu u Čakovcu, a turneja završava 18.04. u Slavonskom Brodu u klubu Innuendo.

Sansara su:

Tom Sawyer – Lead Vocals,
Sam Hughes – Lead Guitar,
Dee Aldwell – Bass Guitar,
Mike Rigler – Drums, Backing Vocals.

https://www.facebook.com/SansaraOfficial?fref=ts

Podršku Sansari dati će hrvatski metalcore band – Meant To Be.

Bend je osnovan u listopadu 2012 od strane četri člana benda koji i danas čine postavu benda. Struktura benda sastoji se od glavnog vokala Alena Hodovića, gitarista i back vokala Denisa Nadarivća i Manuela Valente te Martina Papca koji cijeli bend prati na bubnjevima. Bend svoj energični i težak zvuk pridodaje punk i metal uzorima koje vješto spaja sa elektroničkom bazom pružajući tako kombinaciju starog dobro poznatatog zvuka i modernog pristupa što se može vidjeti i bendovom imageu. Njihov prvi EP snimljen je i produciran pod producentskom palicom Marka Matijevića Sekula (Omega Lithium, Manntra), a njihov singl “Veni Vidi Vici” čije ime jednoznačno pokazuje bendovu namjeru pohoda na modernu glazbenu industriju za koji je izdan i prvi autorski spot benda.

https://www.facebook.com/meanttobeMTB?fref=ts

Nastup Sansare realiziran je u suradnji sa MBM Managementom.