hgfsessions#2Do starta natjecateljskog dijela 19.sezone HGF Demo Festivala, HGF započinje seriju dobrih zabava svakog utorka i srijede na dvije lokacije, novoj i urbanoj Pivani, te u gostima kod „dobrog duha rock’n’rolla“ u HARD PLACE-u – pod nazivom HGF Sessions!

Nakon prošlog utorka, gdje su HGF Sessions večeri otvorili Genova i D.O.O., u Pivani nastavljamo druženje u nešto lakšem tonu akustičnom svirkom ToughRa (VG) i Mirjam Vukašin (ZG).

Vedran Ivorek aka ToughRa, velikogorički kantautor, prirodnjak, društveni kritičar, naivni socijalist, zaljubljenik u ljubav i motocikle, nakon poduže povijesti sviranja u raznim autorskim i cover bendovima samostalnu karijeru započinje prije dvije godine. I dalje prateći stope post punka i americane sklada balade o ljubavi, putovanjima te žestoke komade socijalne tematike u kojima se trudi da „kao dijete iz bajke pokaže drugima da je car ustvari gol!“. Dok snima album prvijenac, koji bi svjetlo dana trebao ugledati ovog proljeća, ToughRa traži mjesta gdje rock’n’roll još nije umro!

Na sceni će mu stavom i glasom parirati Mirjam Vukašin, mlada kantautorica hipnotizirajuća u svom izričaju. Tri godine stvara autorske pjesme na hrvatskom i engleskom po uzoru na note folk/country/blues/indie i rock izvođača poput Boba Dylana, Mumford & Sonsa, Beatlesa, Brown Birda, Kooksa, Bon Ivera, ali neizostavno i Azre i Balaševića. Publiku je već osvojila svirajući na free stageu Retra i Saxa, stoga je vrijeme da ju otkrije i HGF publika u Pivani.

Počinjemo u 21:15H. Ulaz je slobodan!