hs#16slide

19.HGF Demo Festival: KONKURENCIJA#4
25.03. Hard Place Zagreb

THE LATE

Blues rock/classic rock bend sa različitim stilskim utjecajima,osnovan u Zagrebu u Kolovozu 2014. godine. Pišu pjesme pod različitim glazbenim utjecajima u smislu različitih pristupa izvedbi,harmoniji,komunikaciji i samoj interpretaciji.

ROBIJA HRVATA
https://www.facebook.com/robija.hrvata

Skupina djeluje cca 4 godine pod vodstvom osnivača i kantautora cijele priče, Roberta Kanizsaia. Imali su desetak svirki diljem Zagreba. Zadnja je održana u VintageIndustrial Bar-u u sklopu Kvartura demo bendovi gdje je na kompilacijskom Cd-u uvrštena jedna njihova skladba. Momentalno rade na materijalu za svoj prvi samostalni nosač zvuka. Snimili su dva spota koji se nalaze na youtube-u.

ŠLAGVORT NA KRAJU

Bend dolazi iz Zagreba. Sviraju post-punk/new-wave/nojz. Postoje od 5 mjeseca 2014. Iza sebe imaju par nastupa i 2 snimljena EP-a.

OTKAZNI RO(c)K
https://www.facebook.com/pages/Otkazni-Rock/285494054808807

Band Otkazni RO(c)K je osnovan 01.01.2009. godine. U današnje vrijeme smo pritisnuti sa svih strana dugovima, kreditima, karticama i stalnim strahom od otkaza, a u isto vrijeme gledamo neke glazbenike koji naplaćuju skupe ulaznice i pritom samo odrađuju svirku. Petorica mladića iz Zagreba odlučili su upravo tim glazbenicima udijelit otkaz i tako je nastao OTKAZNI RO(C)K.

BREAKDOWN
https://www.facebook.com/brejkdaun

Breakdown is a retro/modern rock band from Zabok, Croatia stripped of all rock’n’roll clichés, known for their energic and raw performances and massive, authentic rock sound.