HGF SESSIONS #15

19.HGF Demo Festival: KONKURENCIJA#3 – Kantautori:

ŽELJKO TOTH (ZG)
SEED HOLDEN (ZG)
TOUGHRA- VEDRAN IVOREK (VG)
Pivana, 24.03. – 20:30H

SEED HOLDEN mladi je kantautor iz Zagreba. Instrument suverenosti mu je gitara, a nastupa i solo i uz prateći bend, ovisno o potrebi. Uz pisanje pjesama, izvođenje istih i sviranje po zagrebačkim klubovima, a i šire, djeluje u poznatom akademskom zboru Filozofskog fakulteta, ‘Concordia discors’, vokalna dionica basa. U rujnu 2013. godine u Istri snima svoju prvu pjesmu na engleskom – „Catch The Smoke“ i polagano snima debitantski album.

https://www.facebook.com/SeedHolden

VEDRAN IVOREK aka ToughRa, velikogorički kantautor, prirodnjak, društveni kritičar, naivni socijalist, zaljubljenik u ljubav i motocikle, nakon poduže povijesti sviranja u raznim autorskim i cover bendovima samostalnu karijeru započinje prije dvije godine. I dalje prateći stope post punka i americane sklada balade o ljubavi, putovanjima te žestoke komade socijalne tematike u kojima se trudi da „kao dijete iz bajke pokaže drugima da je car ustvari gol!“. Dok snima album prvijenac, koji bi svjetlo dana trebao ugledati ovog proljeća, ToughRa traži mjesta gdje rock’n’roll još nije umro!

https://www.facebook.com/pages/ToughRa-Vedran-Ivorek/187409687968577

ŽELJKO TOTH, kantautor, majstor gitare i u slobodno vrijeme profesor izvodi na svoj specifičan način neke svoje, neke strane i neke naše poznate stvari.

https://www.facebook.com/zeljko.toth.5