27 Jan
HGFSessions: D.O.O. (ZG) + GENOVA (ČK)
  • Ilica 222, Zagreb, Hrvatska
  • 21:00
FB EVENT

pivana4-2702Nova sezona jednog od najdugovječnijih demo festivala u Hrvatskoj startala je u petak, 23.01. velikim partyem u legendarnoj pivnici “K pivovari” u Ilici 222, koja je ponovo otvarila svoja vrata u novom ruhu pod nazivom PIVANA.

Pozitivne vibracije festivala nastavit ćemo stvarajući novu tradiciju dobrih zabava svakog utorka i srijede na dvije lokacije, novoj i urbanoj PIVANI te u gostima kod „dobrog duha rock’n’rolla“ u HARD PLACE-u.

Od utorka 27.veljače startamo sa stalnim “HGF Predstavlja” programom u Pivani. Nastupaju zagrebački D.O.O. i gosti iz Čakovca, prošlogodišnji finalisti HGF-a – GENOVA!

Napomena!: Program “HGF Predstavlja” nije natjecateljski. Pozivamo sve bendove zainteresirane za svirku da nam se jave mailom ili FB porukom! Za natjecateljski dio prijavite se na http://hgf-zabok.net/!

GENOVA – Čakovec

Funk-rock-pop-jazz grupa GENOVA sastav je koji je međimurskoj glazbenoj sceni postao dobro poznat osvajajući čakovečki Demo Fest početkom 2012. te se polako i sigurno probijao na sceni nastupima po brojnim klubovima i domaćim festivalima, a svoje autorske radove predstavili su i na regionalnoj sceni pred publikom od 30 000 ljudi na tradicionalnoj 48. Gitarijadi u Zaječaru. Njihova šesteročlana postava odlikuje se vrhunskim glazbenim obrazovanjem, završene akademije u Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj ono su čime se ponose, a publiku su osvojili svojim glazbenim uratcima “Otporan na metke”, “Biti ništa”, “Ona je rijeka” za koje se video spotovi vrte i na CMC-u.

https://www.facebook.com/genovacro

D.O.O (Društvo s ogromnom ograničenošću) – Zagreb

Instrumentalni trio osnovan 2013. godine svira instrumentalni surf, 50’s, garage, indie. Članovi ovog društva pokazali su kroz duži niz godina domaćoj sceni da za njih glazbene granice ne postoje. Njihov rad isprepleten je kroz note zagrebačkoj publici itekako poznatih bendova Zadruga, Greaseballs i Interzone, a u novom tročlanom postavu Ico, Darko i Mario otvorit će odličnom svirkom naš “HGF Predstavlja” programom u Pivani.

https://www.facebook.com/pages/DOO/407620999322196?fref=nf

Startamo u 21sat. Ulaz je slobodan!