hs#19slide

19.HGF DEMO FESTIVAL – KONKURENCIJA #8 – MNOGI DRUGI – LISTOPAD – STEREOFEM – LONELY PASSENGERS
+ GENOVA (ČK) Promocija singla i spota “Slatko lice”

MNOGI DRUGI

“Mnogi Drugi bend je iz Zagreba koji svira akustični alternativni rock. Uz manje izmjene, bend u ovoj postavi postoji već 3 godine, ali je zapravo nastavak na neke prijašnje projekte stare skoro 10 godina. Stihove piše pjevač Martin Mandir, a glazbu uglavnom gitaristi Ante Jelinčić i Martin Zlopaša. Uz njih je tu još i Filip Kovačević na bas gitari, a na bubnjevima nam se pridružuje Mirko Burazer početkom 9. mjeseca 2014. godine, a potom i Ivan Perković na trubi u 12. iste godine.”

https://www.facebook.com/pages/Mnogi-Drugi/8150468878

LISTOPAD

“Bend “Listopad” je autorski rock band iz Zagreba prepoznatljivog lirsko-pejzažnog izričaja. Radi se o bendu sastavljenom od glazbenika koji su se složili da je, nakon godina sviranja covera, konačno vrijeme da se posvete isključivo autorskom radu. Zajednička nam je želja što više nastupati i prezentirati svoj autorski rad, a uz to izdati poneku od pjesama. Zapravo, cilj je uživati u stvaranju i sviranju svoje glazbe, a sve ostalo je bonus.”

https://www.facebook.com/listopad.band

STEREOFEM

Četveročlani sastav, sastavljen od četiriju mladih momaka u ranim dvadesetim godinama njihovih života. Točnije, 2 Lovre, 1 Marko i 1 Hrvoje. Sviraju od 2011. godine, 2013. napuštaju obrade i okreću se vlastitom stvaralaštvu, za njih jedinoj stvari koja u potpunosti ima smisla. U siječnju 2015. u glavama,prstima i minutaži svojeg materijala dostižu razinu koju smatraju potrebnom za početak glazbenog putovanja. Sazrijevanje se poklapa s proglasom o natjecanju HGF-a za 2015. godinu na koje se odlučuju prijaviti.

https://soundcloud.com/stereofem

LONELY PASSENGERS

Lonely Passengers je rock-kolektiv iz Zagreba nastao početkom 2008. godine, i ujedinio je četiri člana: Ivan (vokal, gitara), Boris (bas, vokal), Neven (gitara, vokal), Ivan (bubnjevi). Izvode pretežito autorske pjesme na engleskom, tekstovi su socijalno-emotivnog naboja na tragu Bob Dylana, Bruce Springsteena, Iana Curtisa. Glazba koju stvaraju reflektira prekomjernu konzumaciju psihodelije, india, progresive rocka, disca.

Nakon intenzivnog rada na kvaliteti izvedbe 2009. godine su imali svoje debitantsko pojavljanje pred publikom, te su kroz period od dvije godine uživo nastupali preko 30 puta. Početkom ove godine počeli su snimati preostale pjesme, te predstavljaju svoj rad po cijeloj Hrvatskoj. Silni trud im je bio nagrađen u svibnju ove godine kada su nastupili kao predgrupa Dječacima na”Prvomajskom inkubatoru” gdje su i osvojili 1. mjesto kao najbolji demo band. Nakon tog uspjeha je pjesma “Saturday night” bila dva mjeseca na top listi radio emisije “Cener” (Radio 101).

https://www.facebook.com/lonelypassengers/info?tab=page_info

OD 20:30H: Promocija novog singla i spota čakovečkog benda Genova

Genova je šesteročlani čakovečki bend. Postavu benda čine Hrvoje Krištofić i Gabriela Hrženjak kao vokali, Rok Mikec za crno-bijelim tipkama, Dino Blažeka na bas gitari, gitarist Alen Horvat i Karlo Petrović za bubnjevima. Materijal Genove kreće se u okvirima pop, rock, jazz i funk žanrova.

Bend predstavlja svoj novi singl i spot “Slatko lice”, koji ćete moći pogledati na video ekranu Hard Place-a, a bend će i svirkom otvoriti ovu natjecateljsku večer.

Genova – Slatko lice

REDATELJ: Žan Novosel, Hrvoje Krištofić MONTAŽER:Žan Novosel KAMERA : Žan Novosel KOREOGRAFIJA I PLES: Sara Magdalenić PRODUKCIJA I MIX: Vjekoslav Magdalenić / Virtual Sound Studio MASTERING: Gregor Zemljič / Earresistible Mastering 

Bubanj snimljen u: Studio „Jazbina”

Like Genova on Facebook:
http://www.facebook.com/genovacro

Follow us on Twitter:
https://twitter.com/Genova_Band