hs#18slide

19.HGF Demo Festival: KONKURENCIJA #7 – FROM ANOTHER MOTHER – NE – HEAD CRUSHER – TIMESTRETCH – SE’AM

FROM ANOTHER MOTHER

“Nastadosmo krajem 2012. pod imenom Flowmaster a od nedavno pa do kraja svemira smo From Another Mother. Odmah smo počeli sa autorskim stvarima,tekstovi na engleskom, usmereni na sve strane, ciljamo na što više live nastupa na kojima obiluje energična i friendly atmosfera, koju nikako da prenesemo na “studijske” snimke. Ideje dolaze iz jammovanja i raznih crnih rupa. Postava se nije nikad menjala, niti ce ikad, nadamo se :)”

https://www.facebook.com/pages/From-Another-Mother/200518210145696?fref=ts

NE

“NE je grupa momaka i djevojaka s instrumentima koji sviraju glasnu i jasnu glazbu. Naučili su svirati instrumente. Barataju strojevima. Okupili su se u bend. Počeli su svirati. To kako su svirali bilo je glasno i jasno. Na probi ih je čulo puno kolega koji su oduševljeni čutim otvorili vrata prostorije za probe ostavljena. Izašli su iz prostorije za probe koja se nalazila na trećem katu potkrovlju stanarske zgrade. Odbili su svirati s Općom opasnosti a odbili bi i sa Scorpionsima. S Joan Jett ne bi.”

https://www.facebook.com/NE.Band2015

HEAD CRUSHER

“Bend postoji šest godina i sviramo heavy metal. Osnivači benda su braća Leo i Robert Ivančan. Počelo je tako što je Leo uhvatio gitaru na kojoj pisalo: “Start your own bend” na festivalu u Požegi.Od tada smo počeli intezivno vjezbat….Svirali smo covere Metallice, Slayera,Pantere itd. Već godinu dana radimo na albumu i imamo 6 završenih pjesama.
Snimili smo prvi singl za pjesmu Chains of suffering i snimili spot. Nadamo se da čemo snimit album ove godine.”

https://www.facebook.com/pages/Head-Crusher/220832461268243?fref=ts

TIMESTRETCH

“Timestretch je mladi alternativni rock band okupken krajem 2013 godine, do sada iza sebe imaju izdan spot za singl Flowerman, te nastupe ATP nights-u u Umagu, Tvornici kulture, u Vintage industrial baru na Good Vibrationsu, te manje klubske svirke.”

https://www.facebook.com/timestretchofficial?fref=ts

SE’AM

“SE’AM je bend koji je krajem 2013.te ispuzao iz najdublje rupe Zagreba, probuđen smradom estrade koja se čuje iza svakog ugla. Čine ga tri nezaposlena psihotična manijaka. Ne žele gurnuti u stranu trenutne pop atrakcije, žele ih isprati sa scene, a njihova beživotna tijela će biti odnesena vodom ispod pozornice, gdje će se razgraditi u vlastitom gnoju.”

https://www.facebook.com/seam7?fref=ts