hs#17slide
19.HGF Demo Festival: KONKURENCIJA #6
31.03. od 20:30H @ Pivana, Zagreb

IGOR AGEJEV

Igor Agejev tekstopisac je albuma prvijenca grupe Flyer i sjajni bariton baške klape Zvonimir. Glas koji se pronio ulicama Zagreba, hrvatske obale, Italije te nekih festivala privremeni je dom našao na Krku da bi se prije nekoliko mjeseci vratio zagrebačkoj publici.

Za Igora već kažu da je „kantautor toplog srca i nevjerojatno moćnog glasa, koji svojom prilagodljivošću situaciji i pozitivnom energijom oduševljava publiku“ stoga ne propustite to zadovoljstvo ovu srijedu, 17.veljače u toploj atmosferi Pivane.

https://www.facebook.com/igor.agejev?fref=ts

MIRJAM

Mirjam Vukašin mlada je kantautorica hipnotizirajuća u svom izričaju. Tri godine stvara autorske pjesme na hrvatskom i engleskom po uzoru na note folk/country/blues/indie i rock izvođača poput Boba Dylana, Mumford & Sonsa, Beatlesa, Brown Birda, Kooksa, Bon Ivera, ali neizostavno i Azre i Balaševića. Publiku je već osvojila svirajući na free stageu Retra i Saxa, stoga je vrijeme da ju otkrije i HGF publika u Pivani.

https://www.facebook.com/mirjam.vukasin?fref=ts

BLACK ROUTE BLUES

Goran PintarIch (slide gitara) dolazi iz Koprivnice. Glazbom se bavi 15-ak godina. Glazba dolazi iz srži crnačkog bluesa zvukom i doživljajem.

https://myspace.com/blackrouteblues