hgf17fb

19.HGF DEMO FESTIVAL – KONKURENCIJA #17

FLYING RABBIT – MR.ALBINO – ALTRA – DEFLAMOL

FEAT. Sa Jävla Heligt (SWE)
https://www.facebook.com/SaJavlaHeligt

U suradnji sa STUDIEFRÄMJANDET – ŠVEDSKA

@ 22.04. HARD PLACE – ZAGREB

FLYING RABBIT

Osnovani 2005 godine, spajanjem četvorice prijatalja koji su dotad svirali po različitim bendovima, velika ljubav prema glazbi i prijateljstvo održavaju bend sve do danas, u našem povelikom sviračkom stažu odrađeno je mnoštvo koncerata, a naša različitost u glazbenim ukusima se odražava i na našim pjesmama pa tako se može reći da smo mi bend koji svira osnovni r’n’r nabijen s mnogo različitih stilskih obrazaca od pub rocka, boogie, bluesa, hard-rocka, natruha indie rocka i soul funka

https://www.facebook.com/pages/Flying-Rabbit/203546565323?fref=ts

MR.ALBINO

Mr.Albino je mladi zagrebački bend, a sviramo alternativni rock/outlaw rock s korijenima u bluesu i funku. Inspiraciju pronalazimo u raznim sferama glazbe i umjetnosti kao takve te baš radi različitih poimanja glazbe donosimo nešto novo na scenu. Postojimo oko godinu dana. svirali smo po zagrebackim klubovima poput Hard Placea, Tvornice, Spunku,Boksa, SAX!, Shock Show Industy, Vintage Industrial Bar… Snimanje prvog EP je u procesu.

https://mralbino1.bandcamp.com/

ALTRA

Altra, rock band iz Zagreba, sa dodacima funka, jazza, metala, popa, bosanove, i naravno mistike medjimurja egzistira već duži niz godina na hrvatskoj demo sceni, ali ozbiljniji rad započinje tek u jesen 2009 godine. Nakon nekoliko promjena članova banda, iskristalizirala se sadašnja postava. Momci i djevojke iz benda svoje uzore nalaze u bendovima koji njeguju iskren odnos prema glazbi, te hrvatskoj publici nude formulu žestokih gitara spojenih sa ženskim vokalima i atraktivnim scenskim nastupom.

https://www.facebook.com/pages/Altra-Zagreb/117292155033608

DEFLAMOL

Bend je nastao 2009. godine kao kvintet u grunge/rock/blues/psihodeličnom pravcu i uz dosta nastupa to je trajalo do 2014. godine. Te godine su nastale velike promjene i otišli su dva člana, basist i treći gitarist i vokal. Sada je ostalo troje ljudi koji i dalje sviraju i pjevaju, u malo izmjenjenom izdanju što se tiće glazbenog pravca, uz malo više rocka i funka, teško definirati jer se pjesma do pjesme razlikuje po stilu i žanru. Filozofija benda je malo manje izmjenjena i dovoljno je ostala netaknuta da može se reći da su i dalje protiv upale, da i dalje žele poslati frekvenciju koja će potaknuti ljudska srca i umove na razvoj i zajedništvo.

https://www.facebook.com/DEFLAMOL/app_178091127385