hgf-brod-slide

19.HGF DEMO FESTIVAL – KONKURENCIJA #16
MILOST – PLAGIJAT – THE MUDDY BREAKDOWN – NO HURRY BRIGADE
FEAT. SANSARA (UK)
https://www.facebook.com/SansaraOfficial?fref=ts
@ INNUENDO, SLAVONSKI BROD
Organizirano u suradnji sa Turističkom zajednicom grada Slavonskog Broda

MILOST

Bend MILOST osnovan je 2005. godine u Đurđenovcu (Slavonija) i sviramo mješavinu rocka i punka. Nakon 20-ak svirki snimamo prvi cd pod imenom Prerija (2007.)Početkom 2010. godine snimamo drugi cd (studio „Depth“ Požega) sa devet pjesama pod imenom Prerija 2.

https://www.facebook.com/pages/MILOST/114338679150?fref=photo

PLAGIJAT

Plagijat je osnovan 1988. godine nakon raspada grupe Semafor. Najviše nastupaju po motorijadama diljem Slavonije u ljetnim mjesecima, a u zimskim u klubovima, kafićima i na rock partyjima.

https://www.facebook.com/plagijat.sb?fref=ts

THE MUDDY BREAKDOWN

Našli smo se kako bi mogli malo oživjeti rock, blues i southern rock scenu.

https://www.facebook.com/pages/The-Muddy-Breakdown/1468523110087345?fref=ts

NO HURRY BRIGADE

Bend nastaje 2006. Godine u Đakovu pod imenom Hold Your Horses. Pokretačka snaga je Bruno Markulić – neumorni tekstopisac i skladatelj, koji je rame uz rame s bratom Nevenom i osnivač obje grupe. Posljednji od trojice je basist Hrvoje Punda, često zadužen za tehničke i grafičke detalje.
Hold Your Horses sviraju kao trojka gotovo četiri godine u kojima trpe nerazumijevanje „publike malog grada“, kao i nedostatak prostora za živu svirku. Kvaliteta same glazbe nije loša, bend radi punom snagom, ali nešto nedostaje…
2010. bendu se priključuje ovisnik o bluesu , gitarist Rene Kordić koji je svojim solo dionicama obojio glazbu grupe u neke druge boje. Svi materijali su opet obnovljeni i prearanžirani, a uz njih su napravljeni i novi. U siječnju 2012. bend snima demo na kojem se nalazi 15 pjesama. Nakon toga slijedi nekoliko live uradaka, sudjelovanje u HR Demo Klubu (2012), gostovanje na Urban Festivalu u Osijeku (UFO, 2012), te Pobjeda na natječaju za film „Move On“ (2013.) s pjesmom „It’s For Real“ u konkurenciji „Moja Pjesma“. Film je projekt T-Coma i Danskog redatelja Asgera Letha, a u njemu sudjeluje jedanaest europskih zemalja.
Promjena imena iz Hold Your Horses u No Hurry Brigade, zbog poplave bendova s istim nazivom.

http://nohurrybrigade.bandcamp.com/

Nastup Sansare realiziran je u suradnji sa MBM Managementom.