hgf-pod-slide

19.HGF DEMO FESTIVAL – KONKURENCIJA #15
BLANK CANVAS – THE HANGOVER – THE EVOKERS – WIND STAIN – MEDIA STRES
FEAT. SANSARA (UK)
https://www.facebook.com/SansaraOfficial?fref=ts
@ Podroom, Čakovec

BLANK CANVAS

Bend/duo je osnovan u rujnu 2014. godine u Rasinji (kod Koprivnice). Sviramo samo autorske stvari.

https://www.facebook.com/pages/Blank-Canvas/1537351713169287?ref=bookmarks

THE HANGOVER

Bend je nastao krajem 2009e godine i počeli su s obradama kalifornijskih punk rock bendova da bi ubrzo počeli stvarati autorske stvari ali na engleskom jeziku. Tako smo odradili par koncerata te smo na savjet i nagovor mnogih počeli pisati stvari na hrvatskom jeziku te su nam se tada pocela otvarati brojna vrata. Svirali smo na brojnim domaćim a i stranim fesivalima.

https://www.facebook.com/pages/Hangover/198269870206381?ref=aymt_homepage_panel

THE EVOKERS

THE EVOKERS su skupina iskusnih, ali beskompromisnih rock’n’rollera iz Varaždina. Svojim garažnim rockom s dodacima nerafiniranog rhythm&bluesa evociraju duhove rock’n’rolla iz doba njegova puberteta. Rock’n’roll is out to sin again!

https://www.facebook.com/theevokers?fref=ts

WIND STAIN

Nakon raznih turbolencija kroz proteklih godina napokon na zelenoj grani s novim bubnjarem i novim imenom “Wind Stain”.
Dvojica članova benda nekoliko su godina djelovali pod imenom “Life Syndrome” pa zatim u grupi “Capitals” s kojima snimaju dva spota i privlace veliku gledanost, no neke stvari jednostavno nisu funkcionirale.
Pa su Dorian i Dino odlucili pronaci novog bubnjara i osnovati novi bend. Danas su trio, izvode i pisu vlastitu glazbu s vlastitim tekstovima. “posjeduju” vise od dvadeset autorskih pjesama i samo cekaju priliku da snime svoj prvi album.
Bend se bavi glasnom i energicnom post grunge alt rock glazbom.

https://www.facebook.com/pages/Wind-Stain/1611076345781768?fref=ts

MEDIA STRES

Media Stres je tročlani alternative/indie-rock bend iz Čakovca. Bend je osnovan 2012. godine u četveročlanoj postavi ali nakon nekoliko koncerata ta se postava raspada. Krajem ljeta 2012. godine bend se ponovno skuplja, sada u tročlanoj postavi i počinje s ozbiljnim radom. Bend svira alternative/indie-rock s utjecajima post-punka,post-grungea i garage rocka. Bend je do sad samostalno izdao 2 demo EPa i jedan EP album, te osvojio nagradu na Zaprešić demo festu za najperspektivniji bend po odluci organizatora i 4. mjesto na Imagine Croatia festivalu
2014. godine.

https://www.facebook.com/MediaStres

Nastup Sansare realiziran je u suradnji sa MBM Managementom.